Nová nálož Volcom Boardmania.cz

Nová nálož Volcom

Objev s náma nejnovější kolekci Volcom a pošli do svýho šatníku originální kousek oblečení. Protože Volcom je značka, která si na originálních designech zakládá, spolupracuje se současnejma umělcema i vlastníma team riderama a sleduje nejnovější trendy. Starší kolekce jsme cenově poslali dolů a poslední kousky můžeš vychytat i za půlku.

Trička Volcom

S trikem Volcom rozhodně nešlápneš vedle. Kromě toho, že jsou z luxusního materiálu, tak jejich printy jsou nepřehlédnutelný. Naše srdcovka je třeba triko od team ridera Arthura Longa! Vybereš si ale, i když si potrpíš na minimalismus, protože malej Volcom diamant nikdy neomrzí.

Všechny trička

 

Kšiltovky Volcom

Nová dávka kšiltovek zahrnuje osvědčený klasiky i nový barevný varianty. Ať už jseš příznivce rovnejch kšiltů, nebo zahnutejch, tak tady máš z čeho vybírat. Cenovka za starší modely startuje už na 416Kč!

Všechny kšiltovky

 

Mikiny Volcom

A jak se v podzimních dnech schovat před zimou a být v klidu? Koukni na nabídku Volcom mikin, kde musíme vypíchnout technický mikiny, který jsou sice primárně stvořený na shredění po horách, ale za nás je to podzimní game changer i do města. Technický mikiny máme z loňské kolekce se slevou 30% a pro fajnšmekry je tu jeden vymazlenej leopardí model mikiny Hydro Riding se slevou 60%.

Mikina Volcom Hydro Riding Hoodie black
  • 1 467,- Kč
  • 2 099 Kč
-30%
S
Mikina Volcom Core Hydro Fleece black
  • 1 397,- Kč
  • 1 999 Kč
-30%
Mikina Volcom Hydro Riding Hoodie ice
  • 1 467,- Kč
  • 2 099 Kč
-30%
M
L
XL
XXL

Všechny mikiny

 

 

expand_less